Кубрат Пулев даде специална пресконференция в София, след като се

...
Кубрат Пулев даде специална пресконференция в София, след като се
Коментари Харесай

Кобрата за изпусна за мача с Джошуа: Казаха ми да се бия, ако ще и с едно око… Става въпрос за много пари

Кубрат Пулев даде специфична конференция в София, откакто се завърна у нас. Кобрата в детайли изясни за травмата, която провали срещата му с Антъни Джошуа за международната купа. Българинът насочи поредна закана към британеца, изразявайки мнението си, че ще го победи.

Пулев приказва и за бъдещите си проекти. От думите му стана ясно, че идната му среща най-вероятно ще бъде в Съединени американски щати.

„ Получих травмата при един от спарингите. При един от ударите се разтегна някакво сухожилие. Изчакахме събота, неделя, като мислехме, че ще отмине. Но не стана по този начин и отидох на доктор, който откри разпъване и леко скъсване при подмишницата на гърдата. След това упражнявах една седмица без да върша спаринги, тъй като болката не позволяваше. Немският доктор сподели, че би трябвало да се пият избрани лекарства. Пихме ги много ускорено, с цел да се въстановя и да продължа подготвителния режим. През цялото време правихме кросове, само че главното време за подготовка го прекарах малко като на отмора. След това отидох отново при лекаря, върших физиотерапия, разтривки, пих специфични витамини. Но всяко нещо си желае своето и не може да се претупа. Все отново това не е градско състезание на София, на което да изляза с една ръка и да надвивам. Това е мач за международна купа и аз изисквам от себе си да съм на 100% подготвен. Именно поради това с треньора и лекаря на тима преценихме, че е по-добре да откажем мача за по-далечен интервал “, разяснява Пулев.

„ Става въпрос за доста характерна травма. Като седнал съм обикновено и се движа не боли. Боли при дясно кроше, десен ъперкът. Пробвахме да върша спаринг с лявата, само че не се получи. Продължавам да съм в залата, ще върша общофизическа подготовка. Контузията не е за интервенция, просто й  трябва време. Периодът на лекуване ще отнеме четири седмици “, изясни Кобрата.

„ Ще разясня по кое време ще се завърна на кръга, само че дано първо да се възстановя от травмата. Вероятно при започване на 2018 година. Може да играя в Съединени американски щати, в Чикаго. Важното е травмата ми да отмине и да играя за победа “, разгласи проектите си за близкото бъдеще Пулев.

Пулев разгласи, че не се е уплашил от Антъни Джошуа и не поради това, а поради травма е отсрочил дуела им. „ Не съм се уплашил! Аз желаех този мач и се стремях към него! И отново споделям, че подобен мач ще има! Ще се приготвя доста добре и да го победя! “, окуражен е Кубрат.

„ И трима като Джошуа да са в кръга, аз отново ще изляза, в случай че е за парите, дори и с травма. При мен е по-важна успеха, а не олимпийския принцип. Исках да печеля международната купа, а освен да печеля пари “, добави Пулев.

„ Сигурен съм дори, че ще победя Джошуа, тъй като знам какво мога, знам личните си сили. Не е нищо повече от мен, в противен случай, аз съм много по… въпреки и той да наподобява силов, мощен… Имам доста качества, с които го доминирам и считам, че мога да го победя. Въпросът е да се приготвя добре, да съм убеден в себе си “, продължи Кобрата.

„ Това не е нещо, което е планувано да се случи тази контузия. Смятам, че по този начин създалата се обстановка всеки може да си направи неговите заключения. Всеки може да си преценя и да си управлява личния живот и личния жанр. Така съм решил, не споделям, че някой би трябвало да ме следва и копира. Всеки си има собствен жанр. Мои съотборници ме поучаваха да изляза и да се удрям, в случай че ще и с едно око. Те се бият главно за пари, а при мен по-важното в тази ситуация е международната купа. Не знам дали множеството хора и критици си дават сметка, че става дума за в действителност доста пари. Пари, които и аз не съм изкарвал и не съм сънувал. От друга страна е вярно да споделят, че би трябвало да се кача на кръга. Моята идеология не е такава. Става дума за доста пари, които доста хора въобще не могат да изкарат през целия си живот “, добави Кобрата.

Източник: Блиц.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР