Кубрат Пулев даде конкретна прогноза за срещата реванш между Олександър

...
Кубрат Пулев даде конкретна прогноза за срещата реванш между Олександър
Коментари Харесай

Кобрата даде прогноза за реванша между Усик и Джошуа

Кубрат Пулев даде съответна прогноза за срещата реванш сред Олександър Усик и Антъни Джошуа. Усик завоюва първата борба и се окичи с поясите на WBA, IBF, WBO и IBO. Кобрата се намира в Арлингтън за утрешната си борба против Франк Мир, част от събитието Triad Combat.

Българинът, който при последното си излизане на кръга загуби с нокаут в 9-ия рунд от Антъни Джошуа в Лондон преди близо година, счита че Ей Джей ще загуби реванша с Усик с нокаут.

"Боксирах се с Джошуа още преди Усик и още тогава споделих, че Антъни не е нищо изключително. Той просто се готви добре и това е всичко. Той не е нищо изключително нито като персона, нито като механически проект. Джошуа не е толкоз надарен, колкото приказват хората “, съобщи българският боксьор.

KUBRAT PULEV SAYS USYK KNOCKS OUT JOSHUA IN REMATCH; SEES NOTHING SPECIAL IN JOSHUA
— Boxing-Videos.com (@boxingvideoscom)
„ Усик е по-добър като боксьор. Смятам, че в реванша Олександър ще го нокаутира. Преди първата им среща аз предсказах, че той ще победи, по този начин и се получи. Сега ви споделям, че ще нокаутира Джошуа, тъй като Антъни е нищо “, приключи Пулев в изявление за Youtube канала Fight Hub TV.

В първата среща Усик победи Джошуа с единомислещо съдийско решение. Очаква се срещата реванш да се състои напролет на 2022 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР