Куба обяви, че ще допуска по-малко полети от САЩ и

...
Куба обяви, че ще допуска по-малко полети от САЩ и
Коментари Харесай

Куба намалява полетите от САЩ и други страни

Куба разгласи, че ще позволява по-малко полети от Съединени американски щати и други страни от 1 януари поради увеличението на случаите на болест с ковид, откогато отвори летищата си през ноември, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Кубинците, живеещи в чужбина, връщащи се от аудиенция в чужбина или от шопинг зад граница, са популяризирали вируса измежду техните фамилии и оттатък тях, нарушавайки карантината, разгласи държавното управление.

Мексико, Панама, Бахамите, Хаити и Доминиканската република също са в листата със страните, от които полетите ще бъдат понижени от 1 януари. Правителството не разясни какъв брой полета на ден ще допусне.

В интервала 1 ноември - 23 декември здравните управляващи оповестиха за 3782 нови случая на болест, от които 71,5 % са били гости или техни директни контакти.

Куба в този момент тества посетителите при идване и още веднъж след пет дни, в случай че не те са отседнали в хотели. Властите възнамеряват от 10 януари да изискват негативен тест за ковид от пасажерите, който да е изработен до 72 часа преди идването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР