Крушата не пада по-далеч от дървото! Това се потвърждава и

...
Крушата не пада по-далеч от дървото! Това се потвърждава и
Коментари Харесай

Вижте Салма Хайек с майка ѝ: Приликата е поразителна

Крушата не пада по-далеч от дървото! Това се удостоверява и от най-новата фотография на Салма Хайек, която тя показа на профила с в Инстаграм. На нея актрисата театралничи в компанията на майка си Даяна.

Последователите на латинодивата незабавно видяха удивителната аналогия сред Салма и нейната майка. От другата страна на актрисата е седнала по-възрастна дама,, евентуално другарка или родственик. 
                             

" Честит рожден ден, мами, виждам те и страхът от възрастта още веднъж изчезва. И ти също, лельо Чаро, цветущ рожден ден, резервира приключенския си дух ", е написала Хайек към фрагмента на испански и британски.

Звездата от кино лентата Magic Mike е същинско копие на родителката си. Приликата сред двете е поразителна и тя е отразена както в тъмните им очи и гарваново-черните коси, по този начин и във формата на лицата и матовата им кожа. 
                             

" Красиви дами, невероятни гени имате ", " Уау, толкоз доста си наподобяват ", " Сега знам от кое място си взела хубостта си. Великолепна мама ", означиха почитатели, очаровани от изключителното подобие във външните черти на двете. Те също показаха своите пожелания за рождения ден на майката на актрисата.

Даяна, майката на Салма Хайек, е оперна певица и изследовател на гении. Още като дете Салма схваща, че има капацитет като актриса и майка ѝ я поддържа по пътя към актьорската кариера. 

" Винаги съм знаела, че Салмита ще бъде нещо огромно в живота – поради нейната персона, нейния метод постоянно да работи за това, което тя желае, само че ме изненадва, тъй като Салма е неудържима ", споделя гордата родителка.

Хайек рядко споделя за родителите си в обществените мрежи. Малко по-рано тя разгласява видео, в което танцува с майка си във връзка Деня на майката, който бе през май. Месец по-късно звездата разгласява и фотография на татко си, с цел да го поздрави за рождения му ден. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР