Крум Зарков: Животът на парламента вече зависи изцяло от ДПС,

...
Крум Зарков: Животът на парламента вече зависи изцяло от ДПС,
Коментари Харесай

Крум Зарков: Животът на парламента вече зависи изцяло от ДПС, БСП започва подготовка за избори

Крум Зарков: Животът на Народното събрание към този момент зависи напълно от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия стартира подготовка за избори
На днешното съвещание на Народно събрание н Българска социалистическа партия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще направи разбор на новата политическа конюнктура, тъй като от през вчерашния ден тя е качествено друга - животът на Народното събрание към този момент зависи напълно от Движение за права и свободи и дали Оперативна програма и ГЕРБ ще одобряват техните условия, с цел да ги накарат да се записват в зала.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков преди началото на съвещанието на Народно събрание на Българска социалистическа партия, оповестиха от партийния пресцентър. По мотив обвиняванията, че Българска социалистическа партия не е в пленарна зала, когато се гласоподават значими закони той съобщи: "Видяхме по какъв начин се коват закони в петък. Един закон, разгласен като доста значим от ръководещите, беше отдръпнат в резултат на договорка".

Зарков съобщи, че следва разискване и на целите на Българска социалистическа партия в Народното събрание. "За нас този парламент е привършен, по тази причина се обявихме за предварителни избори", съобщи той.

Като друга значима точка Зарков уточни и "Визия за България", по която в последния месец са извършени над 150 срещи. Тя би трябвало да даде нова вероятност на страната. "Ще обсъдим резултатите и ще забележим по какъв начин ще продължим напред. С "Визия за България" отиваме оттатък един избирателен цикъл. Искаме да начертаем път за Българя напред, политически път, и него ще отстояваме на всички избори, които идват в идващите месеци", сподели още той.

Зарков изясни, че в края на съвещанието ще бъдат направени значими промени в Националния избирателен щаб, тъй като Българска социалистическа партия стартира подготовка за избори - доста евентуално е те да са предварителни парламентарни, само че при всички случаи, идват европейски и локални избори и Българска социалистическа партия би трябвало да бъде подготвена за тях. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР