/КРОСС / ДПС няма никакви основания за притеснение от представянето

...
/КРОСС / ДПС няма никакви основания за притеснение от представянето
Коментари Харесай

Хасан Адемов, ДПС: ДПС ще реши в понеделник подкрепя ли правителството на Кирил Петков

/КРОСС / Движение за права и свободи няма никакви учредения за терзание от представянето си на последните избори, тъй като има по-голяма парламентарна група спрямо предходните две Народни събрания, това съобщи Хасан Адемов в предаването „ Беновска
пита ".

Движението е в отлична кондиция и има специалисти във всички секторни политики.

„ Надяваме се нашата експертиза да подкрепи ръководещите, тъй като ние явно ще бъдем в съпротива в границите на 47-то Народно заседание. Ще следим всички дейности на ръководещите и там, където считаме, че има потребност от промяна, ще изразим нашата експертна позиция ", добави Адемов.

Право на ръководещата коалиция е да уточни състав и конструкция на Министерски съвет, а законните органи на Движение за права и свободи ще дадат своята оценка. Има обаче съществени учредения за терзание от структурата на Министерски съвет. Наблюдаваме концентрация и опит за централизиране на финансовите запаси под шапката на министерствата, ръководени от „ Продължаваме промяната ".

Движение за права и свободи ще следи дали правилно се извършват уговорките на обособените министерства. Народният представител изясни, че структурата на Министерски съвет е приспособена към Плана за възобновяване и резистентност, т.е. финансовите потоци, които биха пристигнали в България, се насочват към централизираните структури.

„ Кирил Петков е бъдещият министър-председател на България. Дано той се вмести във формулировката министър-председател. От досегашното му държание не излиза наяве, че той може да сплоти както ръководещото болшинство, по този начин и целия български народ. България е в няколко рецесии и е належащо водачество, само че в негово лице не можем да кажем, че намираме оня водач, който ще изведе България от обстановката, в която се намираме. Дано не съм прав, само че упованията ми са, че и този министър-председател няма да се оправи с актуалните рецесии! ", приключи политикът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР