Кризата в енергетиката, която може да прерасне в колапс на

...
Кризата в енергетиката, която може да прерасне в колапс на
Коментари Харесай

Радев призова Народното събрание да намери решение за работата на КЕВР

Кризата в енергетиката, която може да прерасне в колапс на стопанската система и на обществената система, е най-тежкото завещание на това държавно управление.

Това съобщи президентът Румен Радев, който одобри представители на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, на която бе предоставено да уточни претендент за министър-председател. Парламентарната група взе решение да не уточни претендент за министър-председател и върна през днешния ден мандата като несбъднат.

Държавният глава Румен Радев прикани депутатите в 47-ото Народно заседание да проявят отговорност и да намерят решение на проблема с ръководителя на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР).

„ Заедно с неизпълнения мандат за сформиране на държавно управление, ръководещата коалиция завещава на служебния кабинет и хаоса в енергетиката “, уточни президентът.
Той означи положените старания от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ за намиране на решение в границите на третия мандат. Президентът Радев пожела триумф на идните парламентарни избори на „ тези политици, които милеят за бъдещето на България “.

Председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски уточни, че са били положени всички вероятни старания в границите на 47-ия парламент да бъде формирано държавно управление.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР