Кризата с Covid-19 причинява толкова сериозни икономически затруднения във Великобритания,

...
Кризата с Covid-19 причинява толкова сериозни икономически затруднения във Великобритания,
Коментари Харесай

Криза в Британия - ООН храни британски деца за първи път в историята си

Кризата с Covid-19 предизвиква толкоз съществени стопански усложнения във Англия, че Организация на обединените нации за първи път в историята си пристъпи напред, за да помогне за изхранването на деца в страната , оповестяват медии на Острова.

Агенцията за филантропична помощ Unicef ​​е реагирала незабавно на английски деца в обстановка, сходна на недохранването през Втората международна война .

Смята се, че в страната има 2,4 милиона деца, живеещи в " семейства с незадоволително храна ", демонстрира изследване.

Със забележителната безработица, блъснала Англия след тежкото закъснение на стопанската система , породено от пандемията, доста семейства се борят да си набират задоволително храна, като рекорден брой се пробват да получат безвъзмездни артикули .
 Поставят Лондон в пандемично Обновена
Поставят Лондон в пандемично " равнище 3 " - най-голям риск и ограничаване

Рязко нарастват случаите на Covid-19 в цялата столица

Има и спомагателни 900 000 деца, регистрирани за гратис хранене в учебно заведение , които са разполагаем за тези, чиито родители са безработни.

Сега Unicef ​​- Детският фонд на Организация на обединените нации - даде обещание 25 000 английски лири (34 000 долара) на благотворителната организация School Food Matters. Паричните средства ще обезпечат задоволително храна за 10 закуски през коледния интервал за хиляди уязвими деца и фамилии в Южен Лондон.

Още 25 000 английски лири са отпуснати от Unicef ​​на Edible Edinburgh, шотландска благотворителна организация, която ще заплати 12 000 хранения за фамилии в риск от дефицит на храна.

" Смятаме, че е от решаващо значение да се съберем ", разяснява Анна Кетли от Unicef ​​UK. " За първи път осъзнаваме, че това е невиждана обстановка , която изисква всеки да запретне ръкави, да се намеси и да поддържа деца и фамилии, които се нуждаят най-вече в този миг. "

До момента Англия е претърпяла повече от 62 000 смъртни случая и се приближава до два милиона инфекции с Covid-19 , като някои фамилии са изправени пред тежки стопански усложнения и многочислени известия за деца, които гладуват.

Учителите откриват, че децата се концентрират по-добре в клас, когато се хранят вярно, сподели директорка на учебно заведение в южен Лондон.

Unicef ​ работи в някои от най-бедните страни по света през последните 70 години, хранейки гладуващи деца в 190 страни .

" Пандемията на глада " може да е по-лоша от COVID-19

270 млн. души се запътват към глад
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР