Критикуват Филип Станев, че ходи по скъсани дънки в парламента,

...
Критикуват Филип Станев, че ходи по скъсани дънки в парламента,
Коментари Харесай

Владо Пенев кръшка на Марта

Критикуват Филип Станев, че върви по скъсани дънки в Народното събрание, само че и Владо Пенев заслужава укор за външния си тип. Популярният артист постоянно се носи като клошар из центъра на София или в най-хубавия случай – като екскурзиант алпинист. Небрежното облекло въобще не подхожда на някогашен министър на културата, какъвто беше панелистът от „ Маскираният артист ” в едно от предходните служебни държавни управления.

Носейки се като скитник по жълтите павета, Пенев поврежда репутацията на институцията, която оглавяваше при ръководството на Марин Райков. Нито Стефан Данаилов, нито Вежди Рашидов, нито който и да било различен някогашен министър на културата са си разрешавали в миналото такова държание. Онзи ден Владо обиколи по джапанки и бермуди централни столични улици. На него никак не му пукаше, че чехлите му са за плаж, а не за разходка в региона на Народния спектакъл. Компания на Пенев му правеха две дами, с едната от които той даже си позволяваше да флиртува – хващаше я нежно за ръка, а тя се усмихваше хем свенливо, хем блажено.

Напоследък артистът от „ Под прикритие ” и „ Откраднат живот ” е налял снага и шкембето му стърчи дори и под необятните облекла. С бялата си брада и големия стомах той много наподобява на Дядо Коледа. Интересен акцент в облеклото на шляпащия по джапанки Владо в топлия септемврийски ден бе тениската му. Върху нея е принтирана фотография, на които Пенев се радостни на маса с най-хубавите си другари – Юлиан Вергов, Евтим Милошев, Христина Апостолова, Теодора Духовникова, Захари Бахаров. На фотото е и Марта Вачкова, за която се знае, че от години е житейска партньорка на екранния комисар Попов. На млади години двамата бяха гаджета, а в по-ново време отново се събраха и заживяха като семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР