Кристоф Галтие пропусна днешната тренировка на Пари Сен Жермен. Наставникът

...
Кристоф Галтие пропусна днешната тренировка на Пари Сен Жермен. Наставникът
Коментари Харесай

Галтие пропусна тренировката на ПСЖ

Кристоф Галтие пропусна днешната подготовка на Пари Сен Жермен. Наставникът е болен, оповестиха от клуба. Това е повода днешното занятие да бъде ръководено от помощните му Тиери Олексяк и Жоао Сакраменто.

В клуба се надяват, че треньорът ще се възвърне за дербито в неделя, когато ПСЖ гостува на Марсилия в мач от шампионата. Галтие е подложен под голямо напрежение след поредицата разочароващи резултати. Последните седмици парижани отпаднаха от Купата на Франция след загуба от Марсилия, позволиха трето проваляне в Лига 1 от началото на година, а по-късно паднаха от Байерн в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Тези резултати породиха нови спекулации по отношение на бъдещето на Галтие, който може да бъде заменен в края на сезона. ПСЖ продължава да си мечтае за Зинедин Зидан. Ако не е допустимо да убеди легендата, в клуба обмислят завръщане на Томас Тухел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР