Кристияно Роналдо се въвлече в може би най-големия скандал в

...
Кристияно Роналдо се въвлече в може би най-големия скандал в
Коментари Харесай

Кристияно Роналдо удари дете с аутизъм на „Гудисън Парк“

Кристияно Роналдо се въвлече в може би най-големия скандал в кариерата си след снощното проваляне на неговия Манчестър Юнайтед от Евертън с 1:0 на „ Гудисън Парк “. Той удари през ръцете дете с аутизъм, до момента в който напускаше терена през тунела към съблекалните, научихме от Liverpool Echo.

„ Детето ми не сподели нито дума, когато Роналдо вървеше в извънредно настроението. Той избира телефона от ръцете му и продължи. Сега има синина по ръката. Не мога да допускам, че ми се постанова да приказват за това. Синът ми е доста смутен. Той им аутизъм и диспраксия. За пръв път го повеждам на футболен мач и денят до тези няколко секунди бе необикновен, само че в този момент всичко е унищожено “, сподели майката на 14-годишното момче пред локалното издание.

Кристияно побърза да се извини през обществените мрежи и да предложения фамилията на мач на „ алените дяволи “, само че от полицията в Ливърпул към този момент е стартирало следствие против реакцията на португалската суперзвезда.

Не е изключено Роналдо да получи сериозна финансова глоба, обществено неодобрение, а и би могло от Футболната асоциация да се намесят и да го лишат от спортни права за няколко мача.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР