Кристияно Роналдо използва добре почивката си от футболния терен, за

...
Кристияно Роналдо използва добре почивката си от футболния терен, за
Коментари Харесай

Кристиано и Джорджина - щастливи и стилни на семейна вечеря - slava.bg


Кристияно Роналдо употребява добре почивката си от футболния терен, с цел да прекарва време със фамилията си. Звездата на Ювентус показа блага фамилна фотография на него с приятелката му Джорджина Родригес и най-големия му наследник Кристиано младши, който навърши 9 тази година.

Към фотографията в Инстаграм футболистът написа: "About last night ", добавяйки емотикон с майка, баща и дете, и на сърце.

От поста му излиза наяве, че са били на коледна вечеря.

За събитието Кристияно е избрал костюм и поло в черно, съчетани с съвременни бели кецове. Същите носи и синът му, а Джоджина е в тъмносин гащеризон с цип и черен тъничък колан на талията. Тя е допълнила визията си с дребна дамска чанта Prada в бежово и обеци вид халки.

На фамилната фотография не участват 2-годишните близнаци на Роналдо - Ева Мария и Маето, както и дъщеричката им с Джорджина - Алана Мартина, предава Dir.bg.

За сметка на това пък звездният баща разгласява през предходната седмица клипче в Инстаграм, на което се гушка с дребната Алана, в която я моли за "още една целувка " на португалски.

До видеото бе написал:

"Как мога да не се влюбя в моята дребна принцеса?! "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР