Кристина Патрашков изуми панелистите и Гала с пиперливия си език,

...
Кристина Патрашков изуми панелистите и Гала с пиперливия си език,
Коментари Харесай

Гала и панелистите се изчервиха. Патрашкова към футболните треньори: Викайте ме да ви благославям…

Кристина Патрашков изуми панелистите и Гала с пиперливия си език, а феновете останаха без думи след изцепката в „ На кафе “.
Журналистката Кристина Патрашкова постоянно провокира забавни реакции с изявленията си по отношение на млади мъже, които очевидно й харесват. Този път обаче думите й безусловно изчервиха Ромина Тасевска и Гала, които в никакъв случай не биха си разрешили да приказват по този начин двусмислено в ефир.
Кристина Патрашкова сама се предложи за шаман на българския народен тим по футбол. Ролята и ще е да им благославя… топките.
Този апел провокира див смях в студиото на Гала в Нова телевизия, предава Марица.
Смешката стартира с роман на панелиста Жоро Блажев, който описа, че са си създали малко футболно съревнование с режисьора, като целили с топка едно кошче.
„ Направихме по 10 опита и никой не улучи. Криси Патрашкова пристигна, помолих я да благослови топката и незабавно вкарах “, разгласи Блажев.
Освен това в следствие от залог, от апаратната беше обявено в ефир, че панелистът е господ.
„ Искам да кажа на треньорите на националния тим по футбол и на обичания ми тим – да не споделям кой е – викайте ме да ви възвеличавам топките! “, съобщи Кристина Патршакова. Журналистката естествено изцяло умишлено акцентира двойното значение на казаното.
Цялото студио на Гала се изпълни с неукротим смях, а артистът Дарин Ангелов съобщи, че журналистката е дала отлично заглавие за жълтите медии. Футболната брачна половинка Ромина Тасевска пък разяснява, че Криси е трябвало да предложи услугите си по-рано и по този начин е можело да се избегнат последните провали на националите ни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР