Кристина – момичето, което няма да ви отговори или да

...
Кристина – момичето, което няма да ви отговори или да
Коментари Харесай

Момичето, което няма да ви отговори, ако ѝ пишете. Няма да ви приеме за приятел!

Кристина – момичето, което няма да ви отговори или да ви одобри за другар във Фейсбук. Нейният живот беше лишен, тъй като по този начин реши един мъж. Мъж, който безмилостно лиши едно дете от майка. Калоян Каймакчийски, който простреля и натъпка младата жена в багажник, остави нейната майка без дете. Остави цяла България с буца в гърлото… Онази същата буца, която е заседнала след убийството на Евгения – натъпкана в куфар, не може да премине.

„ Тя няма да ви отговори, в случай че й пишете. Няма да ви одобри за другар. Не тъй като е надменна или високомерна, а тъй като просто към този момент я няма. Защото един примат е решил, че откакто към този момент не е негова, няма да бъде ничия. Синът й ще израсне без нея и няма да я помни. И същият този примат, в този момент желал по-лека мярка от съда. Защото не се чувствал комфортно в килията.

Момичето се споделяше Кристина Благоева. Онова, откритото в един багажник. Момчето се споделя Калоян. Медиите го показват като " Калоян К ". Това К е от " Каймакчийски ". От село Черньово.

Кристина е отказала да входира публична тъжба, а подадените сигнали за принуждение са били пренебрегнати - в продължение на над 6 месеца. Затова и е потърсила помощ от Неправителствени организации. НПО-то са с вързани ръце от законова позиция и не могат да уведомят органите на реда за споделеното им от Кристина. Опитали са да я убедят, не са постигнали триумф. И заканата е изпълнена - тя няма да види идващ осми март.

Калоян към този момент е бил осъждан - за закани за ликвидиране на друга негова някогашна другарка и за палеж на автомобил - на новия другар, на друга негова някогашна. Условно - и двата пъти.

И всички питат " Ама по какъв начин по този начин НПО-то не алармирало, по какъв начин по този начин момичето отказвало да подаде сигнал, по какъв начин по този начин този си е на независимост? "

Трябва да се внесат и предпочитано да се прегледат измененията в закона за отбрана от домашното принуждение. Не ме вълнува какви червени линии се били чертали, не ме вълнува дали ще приемате текстовете от Истанбулската спогодба, не ме вълнува Конституционен съд какво опрощение са си съчинили, не ме вълнува какъв брой било " мъчно и изключително политическото състояние ".

Ако при протичащото се ви вълнуват някакви съображения за електоралния резултат и какво щяло да се случи на изборите не знам си по кое време си - изчезвайте мо-мен-тал-но и в никакъв случай повече не смейте да си подавате носовете в общественото пространство.

Моля споделете този пост, с цел да доближи до повече хора и на килъра да осигурим затвор Д-О-Ж-И-В-О-Т…!!!! “.

Станислав Тенев - публична страница

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР