Кристин Каменова отново успя да взриви обществеността. Година след като

...
Кристин Каменова отново успя да взриви обществеността. Година след като
Коментари Харесай

Кристин Каменова Пак Разтърси Ефира С Изповед За Новите Си Бомби

Кристин Каменова още веднъж съумя да взриви обществеността. Година откакто гръмна с изявление за „Събуди се“, моделката още веднъж застана пред камерата на предаването. Този път мотивът е втората й интервенция, в която й сложиха по 1000 кубика силикон във всяка гърда. Това я прави българката с най-големите гърди.

Припомняме, че Каменова стана известна, откакто изтегли потребителски заем, с цел да си постави силиконов бюст, да отиде на отмора в Дубай и да си откри принц, за който да се ожени и да си оправи живота.

Скоро по-късно младото момиче се похвали, че си е поставило нови гърди, отишло е в Дубай и си е намерило шейх. „ Гаджето беше толкоз несполучливо, колкото силиконът ”, разяснява през днешния ден Кристин. „ Аз сложих край, стопирах да вървя в Дубай ”. Този път парите е взела от своята дребна.

„Мога да бъда образец с работата и визията си. На никого не натрапвам и не споделям да си постави също 2000 кубика силикон. Ако родителите не могат да възпитат добре децата си до 7 години и мислят, че в учебно заведение или обществените персони ще ги възпитаваме, няма да стане. Всеки родител би трябвало да се грижи за децата си“, споделя Кристин.

„Щях да съм неприятен образец в случай че бях умъртвила, откраднала… В случая какво споделям? Аз съм едно момиче, на което майка му е дала пари за интервенция, а преди този момент съм теглила заем. Тези пари да съм ги откраднала? Смятам, че съм добър пример“, добавя палавата русокоска.

„Мечтая за семейство, уповавам се до няколко години да имам дете. Аз съм избрала да бъда Кристин с огромните гърди и това ще остане до края на живота ми“, акцентира тя.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР