Кристин и Тото са една от най-харесваните БГ звездни двойки. 

...
Кристин и Тото са една от най-харесваните БГ звездни двойки. 
Коментари Харесай

Кристин с очарователни снимки и много мили думи за Тото и майка му

Кристин и Тото са една от най-харесваните БГ звездни двойки. 

Минаха повече от 8 месеца, откогато Тото от СкандаУ стана татко на дребния Доминик. Новината пристигна изненадващо, защото бременността на приятелката му, Кристин, не беше стартирана.

Само преди ден Тото отпразнува рожден ден. Той навърши 29 години, а неговата обичана и майка на Доминик показа трогателни думи в Инстаграм.

Към красивите фотоси Кристин показа, че извънредно щастлива жена, с помощта на своя мъж – Тото.

" Щастлива съм, че мъжът на живота ми е този толкоз мощен, цялостен с обич и хубост човек! ", стартира дългото обръщение.

Виж още:

Кристин написа, че се възхищава на интелекта на Тото, възхищава се на огромното му сърце и на силата, с която продължава напред, все пак и всички! 

Тя написа също:

" Благодаря, че имам теб за мъж, а нашето детенце е благословено, че ще взима образец, обич и препоръки от подобен татко! Толкова предан, толкоз хубав, толкоз грижлив, толкоз МЪЖ, толкоз БАЩА, толкоз ЧОВЕК! Ти си ентусиазъм! Честит да е рождения ти ден, честита да е майка ти, която те е родила, отгледала и възпитала по този метод! "

За първи път видяхме фотография на дребния Доминик в профила на майка му, като мотивът за нея е бе една нейна изповед. 

" Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах майка - Мисля си, какъв брой съм признателна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама ", стартира обявата си Кристин. 

В текста тя описа какъв брой доста се е трансформирал денят ѝ след появяването на бебето. 

Виж още:

Преди отделяла толкоз доста време за външния си тип, а в този момент просто облича първите облекла, които види.

" Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя. След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си разреша да заставам с отворени очи и секунда, че не се знае по кое време отново ще имам опция да ги затворя ". 

" Лягам си и съм сигурна, че има едно създание, за което съм целия свят! Гледа ме с подобен взор.. и знам, че съм обичана.. и съм сигурна, че съм значима.. и съм уверена, че съм нужна ", бе споделила още Кристин.

И макар високата цена, която в този момент заплаща, декларира, че 100 пъти би избрала да бъде майка, тъй като няма с какво да бъде съпоставено това прекарване. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР