Кристин Барнет и съпругът ѝ Майкъл Барнет преминават през истински

...
Кристин Барнет и съпругът ѝ Майкъл Барнет преминават през истински
Коментари Харесай

Родители узнаха, че 12-годишната им осиновена дъщеря всъщност е на 22 години и е искала да ги убие

Кристин Барнет и брачният партньор ѝ Майкъл Барнет минават през същински призрачен сън в мига, в който вземат решение да си осиновят дете от сиропиталище във Флорида през 2010 година

За задачата двойката стопира избора си върху 10-годишната Наталия Грейс /на снимката/, която по генезис била украинка. Всичко върви обикновено до 2012 година, когато родителите ненадейно схващат, че 12-годишната им дъщеричка страда от хипофизарен нанизъм (изоставане на растежа). Така след поредност от проучвания е открито, че 12-годишната Наталия в действителност е на 22 години.

През 2016 година двойката ненадейно взима решението да се реалокира в Канада при биологичните им деца. Причината е, че стартират да се опасяват за живота си, откакто Наталия неведнъж ги предупреждавала, че ще ги убие.

Така съпрузите отпътуват за Канада, като изоставят жилището в Съединени американски щати, в който са живеели чартърен. В него оставят и осиновената им щерка. Когато по-късно полицията е известена, че в продължение на няколко месеца фамилията е спряло да заплаща наем и отива на адреса, намира там единствено Наталия, която им декларира, че е на 9 години и родителите ѝ са я изоставили. По случая незабавно бива формирано дело.

,,Избягахме, тъй като тя нееднократно ни е заплашвала с ликвидиране. Казваше ни в прав текст, че желае да ни убие, да ни увие в одеяло и да ни зарови в някой двор. Имаше нощи, в които съм се будила и съм я виждал да стои в средата на коридора и да ни гледа. Наложи се да скрием всички типове остри предмети, които имахме по това време, само че все пак мъчно заспивахме'', споделя Кристин Барнет в изявление за ''Дейли мейл''.

,,Дори един ден я бях видяла по какъв начин ми сипва някакъв прахуляк в кафето, при което я попитах какво прави, а тя най-невъзмутимо ми отвърна, че желае да ме токсини. Медиите и обществото ме изкараха най-лошата майка на света, само че те не знаят защо малко страшилище ставаше дума'', добавя Барнет.

Въпреки че двойката дава безспорни доказателства, че момичето в действителност е с 10 години по-голямо от това, което се вижда, съдът на щата Индиана освобождава на 19 септември т.г. Кристин Барнет след парична гаранция в размер на 5500 $.

Майкъл Барнет е освободен също, само че без да заплаща парична гаранция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР