Кристиано Роналдо притежава имоти за милиони и още няколко милиарда

...
Кристиано Роналдо притежава имоти за милиони и още няколко милиарда
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо – 5 „Златни топки“, 5 Шампионски лиги, милиарди в банката, а все още майка му му пере гащите!

Кристиано Роналдо има парцели за милиони и още няколко милиарда в банковите си сметки, само че в персонален проект продължава да е малко момченце. Може да е спечелил по 5 пъти „ Златната топка “ и Шампионската лига, само че очевидно това не е предиздвикало португалецът изцяло да възмъжее, тъй като и до през днешния ден живее с майка си.

67-годишната Мария Долорес дос Сантос Авейро следва сина си на всички места, където той отиде да играе. След като той напуща Португалия преди 19 години, тя отива с него в Манчестър. Дотук нищо изненадващо, по това време Кристиано е единствено на 18 година и има потребност от околните си, с цел да се аклиматизира в чужбина.

Изненадите обаче стартират по-късно. Майка му остава с него в Англия до 2009 година, а след това се мести със сина си в Мадрид, когато минава в Реал. През 2018 година пък се мести с него в Торино след прехвърлянето му в Ювентус. В момента отново е с него в Манчестър.

Роналдо самичък избира майка му да живее с него и се е зарекъл, че до момента в който тя е жива, ще бъде неразделно до нея.

„ Израснал съм в оскъдно семейство. Майка ми чистеше къщи, с цел да оцеляваме. Не ядеше, с цел да хапвам аз. Не спеше, с цел да дремя аз. Затова в този момент, когато мога да й се отблагодаря, го върша. “, споделя нападателят на Ман. Ю., който сега се намира в Катар за старта на Световното състезание с екипа на Португалия.

Интересното е, че Мария не се възползва от статута на сина си и неговото благосъстояние, а продължава да прави домакинска работа и да поддържа къщата на сина си, до момента в който него го няма. Тя била от остарялата школа дами, които смятат, че дамите би трябвало да са примерни домакини.

Едва ли на половинката на Кристиано Джорджина й е доста прелестно да живее със свекърва си, само че това са компромисите, които би трябвало да прави, с цел да живее пищно и да я устоят.

Бащата на Роналдо умира преди 17 години. Оттогава той е още по-близък с майка си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР