Ники Дойнов е от родните телевизионери, които рядко открехват завесата

...
Ники Дойнов е от родните телевизионери, които рядко открехват завесата
Коментари Харесай

Ники Дойнов сбъднал голямата си мечта чрез съпругата си

Ники Дойнов е от родните водещи, които рядко открехват завесата на персоналния си живот. Това, което се знае за него е, че е щастливо привързан с някогашната стюардеса Петя Иванова. Преди да се задоми, тя е работила за кувейтските авиолинии, а като днешна дата си изкарва хляба като брокер. Съпрузите се радват и на 7-годишне наследник – Марко. Журналистът подписа брак с половинката си преди 4 години в частна първокласна винарна край Ивайловград.

Собствениците на избата станаха техни кумове, а църковната гала се състоя в храма „ Преображение Господне “.

 

Колеги от близкото обграждане на Дойнов разкриват, че на сватбата му, са били поканени към 80 души, огромна част от които тв звезди, включително и дългогодишната му екранна партньорка Ани Салич. Присъствал даже и съперникът му от bTV Юксел Кадриев, с който са дългогодишни другари, въпреки да се борят за рейтинг в разнообразни медии.

 

Датата, на която влюбените избрали да чуят „ Менделсон “, не е инцидентна. Те желали да провеждат церемонията на Еньовден, тъй като имали сантимент към националните традиции. Младоженците дарили всички посетители с ръчно направени венци от лековити растения. За положителното въодушевление на присъстващите пък се погрижили национални танцьори, както и певицата Деси Добрева.

 

Сега Дойнов и брачната половинка му живеят в баровски апартамент в елитна кооперация в столичния кв. „ Изток “. Домът им е обзаведен напълно по поръчка, а за интериора са употребявали услугите на дизайнери.

 

В предишното дамата на журналиста е работила като стюардеса, само че в този момент натрупа стаж като брокер на недвижими парцели. Петя към този момент е фамилна дама и няма опция да лети толкоз постоянно до близки и далечни дестинации. Тя желае да има повече свободно време за сина си, по тази причина избира да се развива в малко по-спокойна специалност.

 

 

Водещият на Нова тв до последно криеше, че ще става татко. Дори сътрудниците му не бяха осведомени с този факт. Родителите дълго се чудили по какъв начин да нарекат наследника си – желали нещо нетрадиционно, само че в това време благозвучно. Накрая се спрели на Марко – антично еврейско име, означаващо герой, а съгласно латинския прочит се превежда като „ неустрашим “.

 

Близки до новинаря издават, че той усърдно подготвил всичко в дома си, с цел да посрещне новия член на фамилията. С жена му обзавели детска стая още когато минали първите сериозни месеци от бременността. Интериорът бил решен в светли бежови тонове, а Дойнов се изръсил с обичайно огромна сума за бебешко креватче по гледище на брачната половинка си, която желала единствено най-хубавото за наследника им.

 

51-годишният публицист дълго време отхвърляше да скъса с ергенлъка, само че не щеш ли в този момент е по-щастлив от всеки път. Преди да срещне Петя, той твърдеше, че има време да си поживее, и през разум не му минаваше да се обвързва съществено. Екранният сътрудник на Ани Салич стана татко на 44 години. „ Като мина 50, тогава ще мисля за семейство “, подхвърлял е Ники сякаш на смешка в свои изявленията.

Щом срещна актуалната си жена обаче, бързо не помни за тези думи и се впусна сляпо в приключението, наречено фамилен живот.

 

Ники е споделял, че се срещнал с Петя по забавен метод. Тя била основател на първия им диалог, като му написала известие в обществената мрежа.

„ Запознахме се през 2015 година на Бъдни вечер. Бяхме другари във Facebook, само че не се познавахме. Аз му писах, известието бе доста приятелско, с благопожелание за настъпващата Коледа, а на идващия ден той ме предложения на вечеря. Познавах го от екрана, само че ми беше забавно да усетя дали е добър човек. Исках да видя дали е сензитивен. За Нова година не бяхме дружно, само че още на 1 януари ми се обади и ме предложения още веднъж ", споделяла о половинката на водещия.

 

„ Когато се запознаеш с хубава жена, първите ти мисли не са тъкмо за брак. Първите хора, с които я срещнах, бяха Юксел Кадриев и Илия (бившият началник на новините в Нова). Отидохме на пиано бар и пристигна Пейо от „ Имаш поща “. Изкарахме си ужасно. Разбрах, че ще ставам татко след концерт на обичаната ми група в Англия. Вълнението беше голямо “, разказвал е на собствен ред водещият.

 

Журналистът към този момент 27 години се занимава с телевизия, само че като напълно млад, тъкмо след излизането му от казармата, е работил и други неща – бил е общ служащ, сервитьор, продавач в магазин. Така и не сбъднал огромната си фантазия да стане водач. Още от дребен той бил толкоз впечатлен от летенето, че все упорствал с приятелите му да вървят на аерогарата, с цел да ядат сладолед и с часове да гледат по какъв начин изхвърчат и кацат самолетите. Водещият мечтаел тъкмо това да е неговата специалност и даже кандидатствал във Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски “ в Долна Митрополия. За неволя или шанс, той се провалил на изпитите и не го приели.

 

Препъникамък се оказали точните науки. Математиката не му вървяла и изкарал двойка. Това поставило завършек на бляна му да стане водач на изтребител. По подигравка на ориста водещият си е взел някогашната стюардеса за брачна половинка и споделя, че в този момент е доста благополучен в персоналния си живот.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР