Кристиано Роналдо прекъсна по-дългата си коледна ваканция, но успя да

...
Кристиано Роналдо прекъсна по-дългата си коледна ваканция, но успя да
Коментари Харесай

Роналдо излезе от ваканция принудително, но не спаси "Юве" от равенство

Кристиано Роналдо прекъсна по-дългата си коледна почивка, само че съумя да обезпечи единствено тъждество и точка на своя " Ювентус " против " Аталанта ". Така едвам за повторно в 18 мача в Серия " А " през този сезон водачът в класирането не можа да прибави към актива си 3 точки.

Треньорът на " Старата госпожа " Масимилиано Алегри разгласи още през вчерашния ден (25 декември), че ще прибегне до услугите на огромната си португалска звезда единствено при неподходящо развиване на терена и остави Роналдо на аварийна пейка, като по този метод му обезпечи по-дълга почивка за Коледа.

Снимка: Reuters

Нападателят обаче трябваше бързо да не помни за бонуса и да влезе в 65-ата минута, с цел да избави тима си от загуба.

Всъщност мачът стартира добре за " Юве ". Още във 2-ата минута Берат Джимисти си вкара автогол. Само че това не обезсърчи " Аталанта ". Дуван Сапата се разписа в 24-ата и 56-ата минута, с цел да обърне резултата.

" Юве " претърпя нов потрес при започване на второто полувреме, когато Родриго Бентанкур бе изпъден за втори жълт картон.

Алегри прибегна до услугите на Роналдо в 65-ата минута. Той размени Кедира и 78-ата се разписа. Футболистите на " Старата госпожа " пробваха да извърнат резултата, само че по този начин и не съумяха до края като записаха второ тъждество за сезона. Въпреки това " Юве " остава безапелационен водач в шампионата с 50 точки и има 9 повече от втория " Наполи ", който е с мач по-малко.

" Аталанта " е на 7-о място в класирането.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР