Кристиан Костов загатна, че е влюбен, но без да разкрива

...
Кристиан Костов загатна, че е влюбен, но без да разкрива
Коментари Харесай

Кристиан Костов откри любовта, но притесни с килограмите си

Кристиан Костов загатна, че е влюбен, само че без да разкрива елементи за самоличността на другия човек. Певецът записа нов reels, в който си припява песента " In Love With Someone ", чийто оригинал е на изпълнителите Prabal & Maika.

В парчето се пее за човек, който е разкрил любовта, само че най-болезнената - несподелената. " Влюбен съм в някого, само че този някой е влюбен в различен и в никакъв случай няма да бъда аз ". 

Виж още: След раздялата: Тита хубавее и хубавее! Пак я упрекнаха, че прекалява с Photoshop-a

Трогателно, в действителност! Несподелената обич боли и съвсем всеки е минал по този път. Надяваме се, че Крис просто прави кавър на парчето, тъй като му харесва, само че артистите рядко основават нещо, в случай че не изживяват нравствен катарзис. За Крис знаем, че се води много от страстите и настроенията си.

Докато едни консуматори се надяват Костов да не страда от разрушено сърце, то други са обезпокоени от килограмите му. Певецът фактически наподобява слаб, само че ние направихме бърза информация, след която установихме, че артистът не е измършавял повече от нормалното.

Виж още: Небрежно и апропо: Виктория Капитонова сподели годежен пръстен?!

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР