Кристиан Костов е казвал десетки пъти, че не се интересува

...
Кристиан Костов е казвал десетки пъти, че не се интересува
Коментари Харесай

Кристиан Костов в розов аутфит в Москва, награби уникална красавица с милиони фенове

Кристиан Костов е казвал десетки пъти, че не се интересува от мнението на другите и ще прави това, което му харесва. Талантливият артист, който сега се намира в снежна Москва, споделя постоянно сторита от разходките си из столицата, само че едно съответно направи усещане на почитателите му.

Певецът сподели супер коледен пуловер, само че не с типичните шарки за сезона, а решен в бебешко розово. Кристиан постоянно шокира с тоалети, само че тази визия несъмнено не е измежду най-скандалните му. Във въпросните сторита той обаче не е самичък, а в компанията на едно доста красиво и известно момиче в Русия - 19-годишната музикална звезда София Плотникова.

Виж още: Уау! Цвети на Криско по корсет сподели съвършено тяло, ето по какъв начин отслабва хубавицата

 Instagram

От сторито си проличава супер коледното въодушевление, а Кристиан и София са другари от много от дълго време. Не, не са гаджета, само че се поддържат доста и наподобява дружно приготвят нещо ново, само че не излиза наяве дали е единствено фотосесия, или общ музикален план. София има милиони почитатели в Instagram, които я обожавата, а тя е една от тийн сензациите в Русия. 

Виж още: Сдобриха ли се? Наум, Теа и Петканови - дружно на инфлуенсърска вечеря с доста смях и усмивки

Наскоро Кристиан изненада всички свои почитатели с нова трансформация. Певецът показа, че е отрязал дългата си коса, за която полагаше специфични грижи години наред. Не е ясно за какво се е разделил с дългата си коса, само че доста актьори вършат такава смяна, когато търсят ново ентусиазъм и начало. 

Припомняме, че Костов отсъстваше известно време от обществените мрежи, а това е било напълно съзнателно. Преди време той разкри, че е доста благополучен, тъй като имал ден без никакви под паника офанзиви. " Бях отвън обществените мрежи напоследък, а през днешния ден за първи път от месец не съм имал паник офанзива или тревога ", описа Кристиан, който разказа паник офанзивите като изтезание, от което не можеш да избягаш, само че би трябвало да приказваш намерено за проблемите си, тъй като единствено по този начин ще се оправиш с тях.

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР