Кристиан Калев от Варна и звездният участник Емануел Июджи напуснаха

...
Кристиан Калев от Варна и звездният участник Емануел Июджи напуснаха
Коментари Харесай

Виктория Капитонова ли ще спечели Хелс Китчън“

Кристиан Калев от Варна и звездният участник Емануел Июджи напуснаха „ Хелс Китчън “ единствено ден преди огромния край. Станислав от Перник и Виолета от София са двамата готвачи, които ще се борят за огромната премия от 100 000 лв. във финала на следващия ден вечер от 20:00 часа по Нова тв. Шеф Виктор Ангелов ще короняса и първия звезден победител в „ Хелс Китчън “. До финала от златния тим доближиха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова. Зрителите на кулинарното шоу допускат, че Капитонова май завоюва риалитито. През предходната секси рускинята победи в " Ергенът ".

Превърнал се в един от най-противоречивите играчи в предаването, Кристиан доближи до топ 3 както с впечатляващи кулинарни умения, по този начин и с премерена тактика и голям брой рискови ходове. Емануел пък бе най-изявеният кулинар и самобитен водач в тима на златните, само че това не му оказа помощ да се класира на финала.

Вечерта за Кристиан, Станислав и Виолета стартира извънредно прочувствено. В първото вечерно тестване на началник Ангелов те имаха опцията да готвят един до друг със своите половинки. Кристиан и дамата до него Рая се оправиха добре, само че не съумяха да стигнат до по този начин мечтаната победа и премия – сантиментална вечеря за двама.



Второто кулинарно състезание за вечерта се оказа голямо предизвикателство както за Емануел, по този начин и за Кристиан. Кристиан трябваше да влезе в ролята на наставник и дясна ръка на Мирослава, а Емануел да си партнира с Виолета. Сериозни неточности в кухнята попречиха на Емануел да доближи звездния край и той завърши присъединяване си в тима на златните на трето място.

Във вечерната резервация Кристиан се озова на станция стартери. Още през цялото време невъзможността да подготви суши му навлече гнева на началник Ангелов и съществено забави издаването на поръчките на черните куртки. Поредицата от неточности позволени от Кристиан, както и компликациите при преодоляването на създалите се трудности в кухнята, доведоха до решението на началник Виктор Ангелов точно той да напусне надпреварата единствено на крачка от успеха и огромната премия от 100 000 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР