Кристи Ноем, губернаторка на щата Южна Дакота, която е от

...
Кристи Ноем, губернаторка на щата Южна Дакота, която е от
Коментари Харесай

Републиканска губернаторка призова кучето на Байдън да бъде ликвидирано, защото хапе хората

Кристи Ноем, губернаторка на щата Южна Дакота, която е от Републиканската партия, изиска кучето на президента Джо Байдън да бъде ликвидирано, тъй като неведнъж е хапало хора, съобщи Франс прес. Искането Ноем насочи няколко дни, откакто тя самата показа, че е застеляла личното си куче. Според Ноем кучето на Байдън – немската овчарка Командър – би трябвало да има същата орис, каквато е имало нейното лично куче поради това, че хапе хората. 52-годишната Кристи Ноем е възприемана като възможен претендент за вицепрезидент в тандем с Доналд Тръмп.

Белият дом реагира на апелите на републиканската губернаторка, като ги дефинира като неуместни. " Това е една страна, която обича животните, а тук имаме една жена, заемаща управителна служба, която приказва за ликвидиране на кучета “, съобщи говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер.

В записките си, които ще бъдат оповестени в скоро време, губернаторката на Южна Дакота споделя, че е застреляла женското си куче Крикет, което било на 14 месеца, тъй като било безотговорно.

В неделя Ноем съобщи, че при положение на победа на Тръмп на президентските избори, тя ще направи по този начин, че Командър да се причисли към Крикет. " Колко хора би трябвало да бъдат атакувани и рисково ранени, преди да вземете решение по отношение на това куче?, съобщи Ноем.

През октомври семейство Байдън изпрати Командър  в провинцията поради склонността му да хапе. Другото куче на Байдън -  немската овчарка Мейджър -  също имаше табиет да хапе чиновници на Белия дом и беше поверено на другари, с цел да живее в по-спокойна среда.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР