Кристъл Палас продължи доброто си представяне след завръщането на Рой

...
Кристъл Палас продължи доброто си представяне след завръщането на Рой
Коментари Харесай

Кристъл Палас съсече Борнемут с голове на Езе

Кристъл Палас продължи положителното си показване след завръщането на Рой Ходжсън и реализира победа с 2:0 над Борнемут в мач от 36-ия кръг на Премиър лийг. И двете попадения за “орлите ” бяха дело на Еберечи Езе (39’, 58’), който съумя да се разпише и в двете полувремена.

Срещата не стартира с някакви съществени положения пред двете порти. Първата по-интересна обстановка пристигна след изминаването на половин час игра, когато реферът Майкъл Солсбъри бе извикан да прегледа обстановка за червен картон след влизане на Йоаким Андерсен, само че в последна сметка реши да не го отстранява. Само няколко минути по-късно домакините стигнаха до първото си попадение, което пристигна след положителни отборни дейности, а Джордан Аю откри Еберечи Езе в пеналта, а той вкара за 1:0.

Играчите на Ходжсън можеха да стигнат до втори гол още при започване на втората част, само че удар на Уил Хюс бе отразен от стража на Борнемут. Все отново в 59-ата минута още веднъж Езе получи добър пас и с компактен удар преодоля Нето за повторно в дуела и в общи линии постави завършек на по-голямата част от интригата в дуела.

С този триумф Кристъл Палас заема 12-ото място в класирането с 43 точки и диша повече от умерено за мястото си в Премиър лийг през идната година. Борнемут е 14-и в подреждането на шампионата и със своите 39 точки също е спокоен, защото е на цели 8 точки от Лийдс, който е първият отбор под чертата на рисковата зона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР