Кристъл Палас и Нюкасъл поделиха точките след нулево равенство в

...
Кристъл Палас и Нюкасъл поделиха точките след нулево равенство в
Коментари Харесай

Нюкасъл излезе трети след нулево равенство с Палас

Кристъл Палас и Нюкасъл поделиха точките след нулево тъждество в среща от 21-ия кръг на британската Висша лига. На " Селхърст Парк " " свраките " имаха своите положения, само че можеха и да изгубят в случай че не бе превъзходното избавяне на вратаря им Ник Поуп след удар на резервата Жан-Филип Матета .
Ник Поуп се регистрира с решителна интервенция, която избави " свраките " при удар на Жан-Филип Матета.
Възпитаниците на Еди Хау владееха повече топката и бяха по-дейният от двата тима, само че по този начин и не съумяха да пробият отбраната и вратаря на противника Висенте Гуаита. Единственият прецизен удар на " орлите " за целия дуел можеше да им донесе и трите точки, само че Поуп се прояви по страховит метод след изстрела на Матета, който влезе от пейката на мястото на Вилфред Заха в 65-та минута, с цел да предотврати гол в мрежата на гостите.

Въпреки равенството, Нюксъл се изкачи на третото място в класирането с 39 точки, с еднакъв брой с четвъртия Манчестър Юнайтед, който в неделя гостува на водача Арсенал. " Джордитата " са на осем точки от върха, само че и с два мача повече от " артилеристите ". Палас са 12-и с 24 пункта след втория си следващ еднакъв пред лична аудитория, откакто в предишния кръг взеха точка в самия край против Юнайтед.

За Нюкасъл следва посещение на Саутхемптън в първи полуфинален мач от Карабао Къп във вторник, преди реваншът със " светците " седмица по-късно на " Сейнт Джеймсис Парк ". Следващият дуел на Хау и компания за състезание е домакинство на Уест Хем. Кристъл Палас гостува на Манчестър Юнайтед във Висшата лига на 4 февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР