Криско може да забрави за турнето в САЩ, ако реши

...
Криско може да забрави за турнето в САЩ, ако реши
Коментари Харесай

Гаджето на Криско не го пуска сам в САЩ

Криско може да не помни за турнето в Съединени американски щати, в случай че реши да пътува без гаджето си Цвети. Стюардесата е опънала крепък синджир и не пуска обичания си самичък, научи HotArena.

Гаджето на артиста съумя да се уреди с място в самолета за Съединени американски щати, под претекст, че желае да прегледа Америка. Запознати обаче разясняват, че Цвети отдавна омайва изпълнителя и се надявала да я вземе с нея.

Първоначално артистът се дърпал и обяснявал, че ще бъде покрит с задължения и няма време да й обръща внимание. Въпреки всичко Цвети настояла, под предлог, че постоянно е мечтала да прегледа колкото се може повече от Щатите.

Всъщност, чернокосата хубавица се тормози да пусне обичания си с протежето му Тита. П евицата към този момент разгласи, че ще замине оттатък Океана без гаджето си. Крисковица обаче не желае да пусне мъжа си самичък, а вместо това решила и тя да го последва, написа „ България през днешния ден ”.

След куп ангажименти Криско най-сетне се съгласил да я вземе, а нейни приятелки разкриват, че Цвети е ужасно ревностна. Те напомнят, че при започване на връзката им, стюардесата постоянно участвала на участия на артиста точно от ревнивост.

В същото време стана ясно, че Тита може и да пропусне старта на „ Като две капки вода ”. Причината е, че изпълнителката има концерт оттатък Океана 24 часа преди началото на шоуто.

Предаването е гласено за 25 февруари, тъй че звездата надали ще може да се прибере в точния момент, даже и да лети с първия аероплан, който излетява назад за България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР