Крисия Тодорова е на 13 години, а вече има завидна

...
Крисия Тодорова е на 13 години, а вече има завидна
Коментари Харесай

Крисия започна да „кифлее“. Ето как коментираха това от семейството й

Крисия Тодорова е на 13 години, а към този момент има забележителна кариера. Разбира се, тя се дължи на огромните гласови благоприятни условия, които дребното момиче има. Тя стана известна около „ Шоуто на Слави “ и присъединяване си на детската Евровизия, където, дружно с близнаците Ибрахим и Хасан, станаха втори. Това за момента е и най-голямото българско достижение на състезанието. Но със славата идват и измененията. Наскоро Крисия разгласява фотография с по този начин наречената „ патешка зурла “ или с други думи казано: с нацупени устни.

Разбира се, в интернет пространството незабавно се заприказва за това, че лека-полека, славата покварява гласовитото момиче и тя стартира да „ кифлее “. В същото време феновете й ревниво я окуражават и поддържат, като оставят положителни мнения. Освен нацупените устни, на фотографията Крисия театралничи и с лъскави слънчеви очила.

Именно това породи подозрения, че тя се стреми да подражава на Николета Лозанова.

Появиха се даже спекулации, че устните й наподобяват неестествено огромни. Семейството й реагира незабавно и отхвърли всякаква хирургическа интервенция. Те изясняват, че това е ген и просто гласовитото момиче навлиза в пубертета, когато е предстоящо да има промени във външния й тип.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР