Крисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката доста време

...
Крисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката доста време
Коментари Харесай

Крисия стана шампионка по хип-хоп

Крисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката много време се занимаваше с латино танци, само че в последно време е решила да разреди горещите ритми с хип-хоп танци, научи HotArena.

„ Криси стартира да печели награди и има няколко първи места на национални шампионати. Сега е запалена по хип-хопа и това занимава съзнанието й ”, споделя с горделивост татко й Мартин Тодоров.

Малката изпълнителка тренираше повече от три години латино танци, само че откакто сътрудникът й се отхвърля, тя взема решение да се пренасочи към различен жанр.

„ Партньорът й се отхвърли от модерните танци и нямаше по какъв начин Криси да продължи. Затова се насочи към хип-хопа, където може да танцува независимо и още веднъж печели награди. Танците й се отдават. Вижда се, че има голямо предпочитание, по тази причина се изявява в още една област ”, споделя още татко й.

В родния Разград Крисия репетира с танцова групировка „ Феникс ”, където има над 50 деца. Талантливото дете, също така неотдавна записа третия си независим сингъл, а и свири на китара. Букетът от гении безспорно ще й е от изгода в бъдеще, когато реши да превзема и международните подиуми, написа „ България през днешния ден ”.

Междувременно околните другари на Крисия—Хасан и Ибрахим също жънат триумф след триумф. Талантливите близнаци завоюваха Гран при на интернационалния конкурс за млади реализатори на типичен принадлежности, който се организира в Перник преди дни.

След като бяха оповестени за спечелили, те участваха и в галаконцерта за закриването на форума.

В него взеха присъединяване над 145 реализатори от България, Македония, Италия и Литва.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР