Крисия говори за първи път за трагичната загуба на баща

...
Крисия говори за първи път за трагичната загуба на баща
Коментари Харесай

Крисия разплака България с думи за баща си: Не съм същата, откакто тати го няма

Крисия приказва за първи път за трагичната загуба на татко си преди една година, по времето, когато тя участваше в музикалното шоу „ Като две капки вода “.
Младата изпълнителка, която преди години популяризира България на „ Детската Евровизия “, мълча до този миг по тематиката, само че и евентуално е желала да резервира единствено за себе си доста мемоари. И въпреки всичко реши да показа нещо обществено.
„ Много друга връзка имахме ние двамата, аз към този момент живеех в София, а той във Варна чувахме се и се виждахме, понякога. От 14-годишна се реалокирах да пребивавам сама, огромното ми предпочитание беше да бъда независима. Загубата му беше доста фрапантен миг в живота ми и както си казваш – „ има време “ за някой неща, само че в действителност се оказва, че няма време “, това споделя Крисия в подкаста на Емил Конрад.
Певицата показа още, че доста й липсват диалозите с татко й и през времето е трябвало повече да поддържат връзка.
„ Между нас беше или цялостно съгласие или не се разбирахме – ние доста си приличаме. Аз съм доста по-различен човек от както го няма “ споделя тя.
Относно учебното заведение и образованието й Крисия съобщи, че след завършването на междинното учебно заведение няма да записва университет. Интересува се от актьорско майсторство и би се насочила натам, само че не в България, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР