Криси Тейгън се сбогува със своите 13,7 милиона последователи в

...
Криси Тейгън се сбогува със своите 13,7 милиона последователи в
Коментари Харесай

Защо Криси Тейгън каза сбогом на Туитър?


Криси Тейгън се сбогува със своите 13,7 милиона почитатели в Туитър с поредица от постове по отношение на заканите и езика на омразата в платформата.

" Повече от 10 години вие сте моят свят. Честно казано, дължа доста на този свят, който създадохме дружно “, написа някогашният модел. „ Но е време да се сбогувам. Това към този момент ми се отразява по-скоро негативно… Винаги съм била представяна като мощното момиче, което незабавно скача против несправедливостта. Но аз просто не съм. "

„ Желанието ми да се харесам и страхът от непознатия яд, ме трансфораха в друг човек и не тази, която сте почнали да следвате! Живейте добре, туитъри. "

Подобно на множеството дами с доста почитатели в Туитър, Тейгън – чиито занимателни мнения за фамилията й, кулинарията и културата я направиха още по-популярна – е жертва на онлайн тормоз и получава проливен дъжд от закани в продължение на години. Но от началото на 2017 година нещата загрубяват, откакто тайната група QAnon стартира да твърди, че Тейгън и брачният партньор й, артистът Джон Леджънд, са част от скришен педофилски кръг.

Миналата година Тейгън блокира повече от милион профила в Туитър с вярата да отблъсне заканите за фамилията си. Макар да не е ясно дали сбогуването с платформата е поради QAnon, тайната група си го приписва като победа.

Тейгън се сблъска с онлайн тормоз и откакто обществено показа, че е претърпяла импровизиран аборт. Обвиненията бяха, че употребява тъгата си, с цел да натрупа дивиденти. Въпреки че Туитър публично вкара ограничения за битка с обидите и езика на омразата, като смяна на логаритми и скриване на евентуално нападателни мнения, методите не наподобяват надеждни.  

В един от последните си постове Тейгън моли почитателите си да осъзнаят силата на думите си. „ Насърчавам ви да знаете и в никакъв случай да не забравяте, че думите ви имат значение. Без значение какво виждате, какво съставлява този човек или какви са желанията ви. В продължение на толкоз години съм получавала юмруци от профили с двама почитатели, че в този момент, почтено казано, съм доста насинена. ” 

Малко по-късно акаунтът беше деактивиран. 

 
Кратка история за любовта: Джон Леджънд и Криси Тейгън
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР