Крис Браун отново ще се изправи пред съда, за да

...
Крис Браун отново ще се изправи пред съда, за да
Коментари Харесай

Съдят Крис Браун за дрогиране и изнасилване на жена 


Крис Браун още веднъж ще се изправи пред съда, с цел да дава отговор за агресивното си държание към дамите. В съда във Флорида е постъпила тъжба от жена, идентифицираща се като Джейн Доу, която упреква рапъра, че я е упоил и изнасилил на яхта, акостирала край дома на Diddy в Маями. Свидетелствата предстоят да се прегледат в идващите дни.

Професионалната хореографка, танцьорка, модел и музикант, която отхвърля да се показа с същинското си име, споделя, че е поканена на яхтата на 30 декември от другар.

Мъжът звъннал на Джейн, тъй като схванал, че тя е в Маями, а до момента в който говорела с него, Крис Браун сграбчил телефона от приятеля ѝ, казвайки ѝ, че безусловно би трябвало да пристигна в дома на Diddy, тъй като е харесал музиката й.

Комплиментът поласкал представящата се като Джейн Доу танцьорка и тя решила да отиде на яхтата.

Пред съда тя споделя, че Крис предложил да ѝ направи коктейл в кухнята, смесил някакви съставки, след което ѝ подал чашата.

„Даваше ми препоръки за старта в музикалната промишленост и до момента в който говорехме, предложи да ми направи още един коктейл“, се споделя в жалбата на хипотетичната жертва, представена от Rolling Stones,.

След втората чаша обаче тя изпитва мощно физическо неразположение – замайва се, усеща, че не може да стои на крайници и ѝ се доспива.

Последното, което си спомня, е, че Браун я повел към спалнята и заключил вратата. В изказванията ѝ се споделя, че рапърът я е съблякъл, изнасилил, а когато еякулирал в нея, споделил „свърших“ и си тръгнал.

В правосъдното си дело против Браун Джейн Доу желае обезщетение от 20 милиона $ за породени прочувствени и душевен вреди.

Крис Браун, както и юристите му, към този момент не разясняват обвиняванията.

Припомняме, че рапърът беше забъркан в скандал за домашно принуждение над някогашната си половинка Риана. След скандал сред двамата Браун станал още по-агресивен и нанесъл на певицата голям брой удари с юмруци по лицето и тялото. Снимки след случая популяризира самата Риана, напомня webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР