"Криптовалутите са третата монетарна революция. След като златото и парите

...
"Криптовалутите са третата монетарна революция. След като златото и парите
Коментари Харесай

Финансов експерт: Криптовалутите са третата монетарна революция

"Криптовалутите са третата парична гражданска война. След като златото и парите са били, това в този момент са и криптовалутите ". Това съобщи в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " Иво Недялков – финансов специалист и правист във връзка българите, които бяха упрекнати в Съединени американски щати в машинация за милиарди долари поради криптовалутата One Coin, която се оказа финансова пирамида.

Самият Недялков преди години също бе съден, че е провел пирамида.

"Още преди години споделих, че бъдещето на финансовите измами е интернет. Дали тъкмо това е пирамида на този стадий не може да твърдим. Защото към този момент се твърдеше и че това не е типична криптовалута ".

"По-важно е, че там се предлага солидно финансово присъединяване на едни информационно-обучителни пакети и на хората се дава опция да печелят като притеглят други клиенти. Това е типично за мултилевъл маркетинг, който обаче не е противозаконен. Дали е пирамида или не, би трябвало да се каже от това дали има действителен артикул, който се предлага ", съобщи Иво Недялков.

"Когато приказваме за тези процеси, би трябвало да си даваме сметка, че преходът от тоталитарна страна към капитализъм става елементарно от политически проект, само че с цел да станеш капиталист и предприемач, би трябвало избран запас. И трансформацията на страната не може да стане без планова стопанска система. А тогава всичко беше държавно. И всички последвали способи бяха неверни, тъй като нямаше еднакъв старт ", сподели Недялков, като разяснява и ролята на Държавна сигурност.

"Както преди време ни учеха – Държавна сигурност е бойният уред на партията. Държавна сигурност акумулираше друг кръг и вид хора и множеството съществено готови хора. Добре знае се обаче, че всички такива хора са били свързвани с Държавна сигурност ", сподели Недялков.

От персоналната си история той описа, че още 16-годишен е бил комсомолец, само че е направил сдружение под непознато разузнаване, а точно на Съединени американски щати, поради което е попаднал под ударите на Държавна сигурност. Неговото съдружие обаче било разгромено от Държавна сигурност, след което изборът му е бил или да работи за Държавна сигурност, или да попадне в пандиза. Връщайки се на тематиката за след 1989 година той съобщи, че раздаването на куфарчета в дословния смисъл е градска легенда. Но по какъв начин се е стигнало до издигането на водачи и други сходни.

"Има два сегмента. Първите са втори ешелон. От тях има такива, които са били доверени на други хора. Определени хора не желаеха да се обявяват и надлежно предоставиха средства на свои водачи, камериерки и така нататък Много от тях като Франкенщайн убиха основателя си. Но би трябвало да се гледа всеки обособен случай, не може да се обобщава ", сподели още Недялков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР