Криптовалутите са популярна тенденция и момчетата от Sikur са решили

...
Криптовалутите са популярна тенденция и момчетата от Sikur са решили
Коментари Харесай

MWC 2018: SIKURPhone е първият смартфон със защита за криптовалута

Криптовалутите са известна наклонност и момчетата от Sikur са решили да предложат нещо, което наподобява ориентирано точно към хората, занимаващи се интензивно с тях. SIKURPhone е първият смарт телефон, който може да съхранява безвредно криптовалути.

Описван като изцяло криптиран и предпазен от хакери, той излиза в продажба от през днешния ден, 27 февруари, като поръчките ще бъдат изпълнени през лятото. От SIKURPhone ще бъдат създадени единствено 20 000 бройки на цена от 800 $.

Апаратът има 5.5-инчов 1080р екран с Gorilla Glass, 4GB RAM памет, 64GB място за предпазване, задна 13MP и предна 5MP камера, както и скенер за пръстови отпечатъци, който може да възвърне персоналните данни, в случай че изгубите телефона или забравите паролата си.

Телефонът върви с модифицирана версия на Android и всяко външно приложение би трябвало да бъде утвърдено от компанията, преди да се конфигурира.

SIKURPhone предлага предпазен цифров портфейл и място в облака за запазване на криптовалута. Като гръмък рекламен трик, компанията към този момент нае специалистите от HackerOne , които да се опитат да разбият отбраната на телефона и след много опити, те са признали, че това е невероятно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР