Криптоборсата Binance обяви, че спира поддръжката на депозити в рубли.

...
Криптоборсата Binance обяви, че спира поддръжката на депозити в рубли.
Коментари Харесай

Криптоборсата Binance спира поддръжката на депозити в рубли

Криптоборсата Binance разгласи, че стопира поддръжката на депозити в рубли.   Собствениците им могат да отдръпват активите с до 31 януари 2024 година, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция, като се базира на известие на компанията.   " Следвайки проекта за излизане от Русия и продажба на бизнеса на компанията CommEX, Binance спира от 15 ноември поддръжката на фиатни депозити в рубли. Депозитите ще бъдат налични за евакуиране на средства до 31 януари ", се показва в известието.   Собствениците им могат да употребяват както платформата CommEX, по този начин и фиатните сътрудници на Binance, с цел да трансферират средствата си. Това може да стане и посредством други принадлежности на борсата.

  Binance разгласи в края на септември, че продава  CommEX и напуща Русия, напомня Българска телеграфна агенция.
  " Гледайки в бъдещето, установихме, че работата в Русия не е съвместима с цялостната тактика на Binance ", съобщи основният шеф по въпросите на сходството Ноа Пърлман, без да загатва директно войната в Украйна.

Binance разгласи, че всички активи на съветските й консуматори са сигурни и процесът по прехвърлянето им към новата борса ще бъде равномерен, което ще отнеме към година. CommEX е централизирана борса за криптовалути, зад която стоят " специалисти в бранша на крипто начинанията ", се показва в уеб страницата й. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР