Крипто анализатор, подвизаващ се под псевдонима Cred, предупреждава притежателите на

...
Крипто анализатор, подвизаващ се под псевдонима Cred, предупреждава притежателите на
Коментари Харесай

Етериум: Може ли да видим корекция?

Крипто анализатор, подвизаващ се под псевдонима " Cred ", предизвестява притежателите на Етериум за допустимо корективно придвижване.

ETH се бори да пробие основно равнище на опозиция

Cred счита, че понастоящем най-големият алткойн се бори да пробие сериозно равнище на опозиция на месечната времева рамка. Той сподели, че актуалната пазарна конструкция на актива го прави уязвим към бързо оттегляне.

В случай на спад на цената анализаторът поучава да се следи за конструкция на, която може да докара до по-нататъшни спадове.

Риск от промяна

Анализаторът акцентира, че сходно придвижване прави цената по-уязвима към промяна. Ако има отменяне от месечното равнище от $1,678, има възможност от спад на цената, евентуално под $1,600. Това е изключително тревожно заради необикновената консолидация преди пробива.

Ралито на Биткойн (BTC) се забавя

Cred изясни и за какво съгласно него ралито на най-голямата криптовалута е в застой.

Според него инерцията на дневната времева рамка на BTC се е трансформирала доста. В предишното имаше поредност от три ценови придвижвания, с първичен подтик, последван от къс интервал на консолидация и различен мощен подтик. При настоящето ценово ниво от $23,000 обаче, анализаторът отбелязва, че е налице единствено интервал на консолидация и несполучлив опит за пробив.

Анализаторът изясни, че несполучливият опит за пробив се дължи на това, че настоящата цена е покрай значимо равнище. Той допуска, че другите ценови нива ще имат разнообразни типове ценови дейности и не може да се чака еднакъв тип придвижване при другите ценови равнища.



Обобщение:

  • Кой е криптостратегът Cred?
    Той е псевдонимен анализатор, който е деликатно наблюдаван в крипто общността поради своите пазарни прозрения и разбори. Той има 47,200 клиенти в YouTube.
  • Какво е предизвестието за Етериум ( ETH )?
    Cred предизвестява притежателите на Етериум за допустимо корективно придвижване, защото анализаторът счита, че Етериум се бори да пробие сериозно равнище на опозиция и е уязвим за бързо оттегляне.
  • Каква е обстановката с Биткойн (BTC)?
    Cred счита, че ралито при Биткойн е спряло и че дневната времева графиак демонстрира смяна в инерцията. Анализаторът счита, че пазарът в този момент се намира на доста равнище, което може да докара до друго ценово деяние от следеното преди.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР