Крипто аналитик, който точно предвиди дъното през ноември 2022 г.,

...
Крипто аналитик, който точно предвиди дъното през ноември 2022 г.,
Коментари Харесай

Биткойн ще достигне нови върхове за тази година, твърди топ анализатор

Крипто аналитик, който тъкмо планува дъното през ноември 2022 година, чака, че Биткойн (BTC) ще надмине пика си от почти $31,000 през тази година.

Анализаторът, прочут като “ “, показа прозренията си с клиентите си в YouTube, предполагайки, че Биткойн е подготвен да излезе от интервала на неустановеност и да се изстреля над $32,000.

DonAlt приписа това рали на BlackRock, известна компания за ръководство на активи, която неотдавна подаде заявление за борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн. Според анализатора новината е хванала неподготвени доста мечи и отдръпнати от пазара търговци, принуждавайки ги да покрият шорт позициите си или да влязат на пазара.

Този непредвиден процес на събитията основава удобна среда за скок на цените, защото тези, които са били хванати неподготвени, се борят да затворят позициите си или да получат експозиция. DonAlt предвижда, че тази възходяща инерция ще продължи, което може да докара до доста и избухливо повишаване на цената на Биткойн.

Положителните фундаментални вести, съвпадащи с мечи настроения на пазара, се преглеждат като съвършената композиция за помпане на цената на Биткойн, като вложителите изпитват FOMO (страх от пропускане) и нетърпеливо скачат на борда.

Като цяло, DonAlt счита, че това рали ще продължи, до момента в който не настъпи доста възходящо придвижване, което ще докара до внезапно повишаване на цените на Биткойн и усилване на FOMO измежду вложителите. Това развиване се преглежда като най-благоприятната фундаментална вест в интервал, когато пазарните настроения бяха най-вече мечи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР