Криминалните прояви на част от подрастващото поколение във Врачанско не

...
Криминалните прояви на част от подрастващото поколение във Врачанско не
Коментари Харесай

Пълна деградация! Петокласник с редица криминални прояви вършее във Врачанско

Криминалните прояви на част от подрастващото потомство във Врачанско освен бележат растеж с всяка минала година, само че много постоянно се стига до там, че хлапаците стават закърнели рецидивисти. Тази наклонност е маркирана и в годишните отчети на съда и прокуратурата.
Доказателство за това са и дейностите на малолетен юноша от Оряхово, който преди дни бе изправен на подсъдимата пейка за следващата си кражба.

От документите по делото излиза наяве, че петокласникът Д.Л., се е признал за отговорен за осъществена кражба към 6-7 януари тази година в крайдунавския град. Хлапакът откраднал от паркиран в града автомобил „ Форд “ тонколона с два високоговорителя, усилвателна уредба марка „ KENWOOD “ 320 вата, куфарче с гаечни ключове вид „ гедоре “ и 4 гигабайта флаш памет. Откраднатите движимости били на стойност 313 лв..
Младежът не бил деликатен и скоро след удара е хванат от ченгетата, които още тогава разясниха, че петокласникът е престъпно проявено за обири.

За дейностите си Д.Л. е наказан на публично неодобрение, което да се прочете по локалния радиовъзел. Младежът ще би трябвало да заплати и направените по делото разходи в размер на 365 лв..
Определението е дефинитивно и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР