Криминалистите още търсят кой разстреля боса на модна къща Агресия

...
Криминалистите още търсят кой разстреля боса на модна къща Агресия
Коментари Харесай

6 години убийството на боса на Агресия Александър Антов остава неразкрито

Криминалистите още търсят кой разстреля боса на фешън къща " Агресия " Александър Антов. Той беше премахнат на 8 януари 2016 година, до момента в който разхожда кучето си в кв. Бистрица.

Че нещо неприятно се е случило, щерка му Мая схванала, откакто животното се прибрало единствено. По-късно проверяващите откриха натрупа на Антов. Имаше обвинен - член на фамилията, само че до обвиняване по този начин и не се стигна.

Единственият коз, който проверяващите имаха, беше тоталният му неуспех на детектора на лъжата. Той обаче не се взима поради от съда като годно доказателство за виновност.

Всяка година дъщерята на боса на " Агресия " разгласява жалейка в профила си във Facebook. И в този момент Мая пусна фотография от надгробната плоча на татко си единствено с кратичкото разяснение: " Липсваш ми ".

Миналата година пък илюстрира, че не е не запомнила, като разгласява тяхна обща фотография. " Знам, че към момента ме държиш за ръка, тъй като във всеки мой ден през тези години аз чувствам твоята мощ и поддръжка, чувствам, че сърцето ти е с мен, тъй като ти си във всяка моя усмивка или сълза, тъй като към момента те диря във всяко мое решение... Няма мощ, която да скъса връзката сред нас ", написа Мая тогава.

Криминалисти разясниха пред " Телеграф ", че делото не е затворено и при всеки нов сигнал или някаква диря, работата продължава.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР