Криминалисти от ОДМВР-Пазарджик, колегите им от РУ-Пазарджик под надзора на

...
Криминалисти от ОДМВР-Пазарджик, колегите им от РУ-Пазарджик под надзора на
Коментари Харесай

Младеж е убит с нож след спречкване, издирват извършителя

Криминалисти от ОДМВР-Пазарджик, сътрудниците им от РУ-Пазарджик под надзора на Окръжната прокуратура проверяват тежко престъпно закононарушение.

Сигнал за случилото се е получен нощес на телефона за незабавни повиквания-112 малко преди 19.00ч. По в началото получените данни на улица в регионалния град е станало сдърпване сред двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на случая са ориентирани автопатрули на РУ-Пазарджик и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “.

Пристигайки било открито 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно положение с прободни пострадвания За страдание макар намесата на медицинския екип на път към болничното заведение потърпевшият е умрял. Периметърът към мястото на престъплението е блокиран, осъществен е подробен оглед от дежурна група чиновници от ОДМВР и РУ-Пазарджик в наличието на правосъден доктор.

За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик. Криминалистите са открили самоличността на нападателя, който е 18-годишен гражданин на регионалния град. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и все още се укрива.

Предприети са поредност от оперативно-издирвателни дейности за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР