Крим е най-важната част от украинските територии, които към момента

...
Крим е най-важната част от украинските територии, които към момента
Коментари Харесай

Ген. Бен Ходжис: Който получи контрол върху Крим, ще спечели войната

Крим е най-важната част от украинските територии, които все още са под съветска окупация, съобщи в изявление за изданието Sestry генерал-лейтенантът в оставка Бен Ходжис, някогашен командващ войските на Съединени американски щати в Европа.

По думите му, Крим е това, което се назовава " решаваща територия ".

„ И този, който управлява Крим, съгласно мен, ще завоюва тази война. Не мисля, че в близко време ще има наземна настъпателна интервенция на полуострова, само че по този начин или другояче, това към този момент е стар метод на мислене. Имам поради, че е значимо първо Крим да бъде изработен неприспособим за съветските войски. " – отбелязва ген. Ходжис.

Той показва, че за задачата Украйна се нуждае от далекобойно оръжие с висока акуратност, което може да порази всяка цел – „ всеки съветски транспортен съд, всеки съветски аероплан, всеки щаб, всяка пускова площадка за ракети, всяка военновъздушна база “.

„ Следователно, това ще направи Крим неприспособим за потребление от Русия ", акцентира американският боен.

Като втори съставен елемент от деокупацията на полуострова той показва изолирането на Крим – спирането на двата единствени пътя, по които се стига до полуострова.

" Първият е нелегално издигнатият Керченски мост. А вторият – това е така наречен сухопътен кулоар, който минава от Ростов по Азовското крайбрежие през Мариупол и Бердянск до Крим. И считам, че тзи два пътя може да бъдат отрязани. С прецизен огън от огромно разстояние. " – обобщава Ходжис.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР