Криля Советов и Краснодар направиха нулево равенство в последен мач

...
Криля Советов и Краснодар направиха нулево равенство в последен мач
Коментари Харесай

Краснодар сбърка в Самара

Криля Советов и Краснодар направиха нулево тъждество в финален мач от 11-ия кръг на съветското състезание. " Биковете " пропуснаха да се изкачат на второ място в класирането и останаха на точка след ЦСКА (Москва) и Ростов, а Криля Советов се намира на 11-а позиция, само че покрай зоната на застрашените от изпадане.

Краснодар игра едва и стигна до точката единствено с помощта на вратаря си Матвей Сафонов. Той направи значимо избавяне още в началните минути след удари на Глен Бейл, а малко по-късно гредата му оказа помощ след мощен шут на Сергей Пиняев. В края на дуела стражът на " биковете " по необикновен метод отби топката, изстреляна от Александър Чиркович, първо с ръка, а по-късно и с крайник.

Домакините имаха и други положения, само че за следващ път си пролича, че не разполагат с типичен голмайстор. До почивката Краснодар сътвори единствено една рискова офанзива, само че Олакунле Олусегун не затрудни стража на самарци Иван Ломаев. 

През втората част Никита Кривцов имаше късмет да донесе трите точки на Краснодар, само че стреля право в Ломаев. Не след дълго пък Бейл едвам не си вкара автогол. В края пристигна спасяването на Сафонов, след което съдията ревизира с ВАР дали топката е минала голлинията. 

В идващия кръг Криля Советов ще гостува на Спартак (Москва), а Краснодар ще играе против Ростов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР