Крилото на ЦСКА Вив-Соломон Отабор се надява отново да играе

...
Крилото на ЦСКА Вив-Соломон Отабор се надява отново да играе
Коментари Харесай

Крило на ЦСКА се размечта за повиквателна

Крилото на ЦСКА Вив-Соломон Отабор се надява още веднъж да играе за националния отбор на Нигерия след края на пандемията от ковид.

В последните мачове на „ алените “ атакуващият футболист получи доверието на Милош Крушчич, само че успеваемостта и потребното деяние за отбора останаха на назад във времето. Все отново Отабор изигра 19 мача за „ армейците “.

Бившият футболист на Бирмингам бе извикан в селекията на „ Супер орлите “ през 2019 година за контрола против Бразилия, само че тогава не се появява на терена.

В момента крилото е в Англия при фамилията си и чака подновяването на тренировките на ЦСКА. Последните информации сочат, че може да се стигне до разлъка сред двете страни.

„ Сигурно ще се завърна в селекцията. Нека просто отделя още малко време, с цел да продължа да работя интензивно. Тогава иска ми се обадят. Пропуснах опцията да съставлявам моята страна. Чувството да играя за нея ще е отлично. Просто би трябвало да продъжла да работя интензивно, да съм въздържан и когато се появи още веднъж опция, ще се възползвам “, сподели Отабор пред brila.net.

CSKA Sofia winger targets Super Eagles recall https://t.co/4WzhUu8LJ7
— TODAY (@todayng) April 29, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР