Крилото на Фиорентина Франк Рибери все още не мисли за

...
Крилото на Фиорентина Франк Рибери все още не мисли за
Коментари Харесай

Рибери не мисли за отказване, а за трофей с Фиорентина

Крилото на Фиорентина Франк Рибери към момента не мисли за своето отричане от футбола, макар че е на 37 години. Вместо това, той се надява на по-добро показване на тима, както и на трофей, с който да зарадва почитателите на “виолетовите”.

“Тренирам и се развличам като първоначално. Не съм изтощен от това, което върша. За мен футболът не е единствено работа, само че и развлечение и пристрастеност. Би било прелестно да донесем трофей на почитателите на Фиорентина. Искам да им се отблагодаря за огромната обич, която демонстрираха към мен. Надявам се, че скоро ще се завърнат на стадиона. Докато имам желанието, вярната мотивация и, несъмнено, тялото ми да го разрешава, аз бих желал да продължа да играя.
[#SerieA] Franck Ribéry: " Un avenir sur le banc? Pour l'instant je veux encore jouer, je penserai à ça le moment venu. Tant que j'aurai encore l'envie et les bonnes motivations et que mon corps continuera à tenir, j'aimerais continuer. "

(@Gazzetta_it) pic.twitter.com/7ub5s1NYrf
— Footballogue (@Footballogue) July 22, 2020 Мисля, че можехме да се оправим малко по-добре този сезон. В момента не сме на равнището на огромните тимове. Но с двама-трима огромни играчи и растежа на нашите младоци, считам, че доста скоро може да се оправяме добре. Президентът Роко Комисо и неговото семейство са доста положителни хора. Роко има огромна харизма и вълнуващ възторг. Той е доста значим образец за нас”, разяснява Рибери пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР