Крилото на бразилския национален отбор Винисиус Жуниор използва социалните мрежи,

...
Крилото на бразилския национален отбор Винисиус Жуниор използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

Винисиус: Обединена Бразилия ще завладее света през 2026 година

Крилото на бразилския народен тим Винисиус Жуниор употребява обществените мрежи, с цел да показа страстите, които самият той е претърпял след отпадането на " Селесао " от международното състезание в Катар.

22-годишният футболист не скри, че се е разплакал след загубата с дузпи от Хърватия и разказа въпросния ден като " най-лошия в живота му ".

Все отново Винисиус остава оптимист за бъдещето на бразилския народен тим и показа, че след четири години " Селесао " ще се завърнат по-силни и ще завладеят света.

" Плаках на терена, плаках в съблекалнята, плаках самичък в самолета и ще рева постоянно, когато си спомня какъв брой близко бяхме. Това беше най-лошият ден в живота ми, толкоз съм печален. Написах този текст няколко пъти, след което го изтрих. Няма думи за пояснение на разочарованието, остават единствено сълзите. Усмивката я няма, би трябвало ми време да я намеря още веднъж. Обичам футбола и това ще ми даде нова опция да отведа Бразилия там, където в действителност заслужава да бъде - на върха. Божият проект постоянно е по-висок от нашия проект. Ще се върнем по-силни от всеки път. Бразилия, хиляди извинения. Не успяхме и сега сме доста разочаровани. Благодаря на всички за пожеланията и любовта. Обединена Бразилия ще завладее света през 2026 година ", написа Винисиус.

Самият той взе присъединяване в четири от петте дуела на Бразилия по време на Мондиала в Катар, като означи и един гол при триумфа с 4:1 против Република Корея в осминафиналите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР