Крилото на Барселона Усман Дембеле може да напусне клуба през

...
Крилото на Барселона Усман Дембеле може да напусне клуба през
Коментари Харесай

Барса постави ултиматум на Дембеле, Нюкасъл вече с конкретно предложение

Крилото на Барселона Усман Дембеле може да напусне клуба през идващото лято, откакто договорът на французина изтича в края на сегашния сезон. 24-годишният футболист страдаше от чести травми по време на престоя си на „ Камп Ноу “ и по този начин не съумява да разгърне цялостния си капацитет. Той ще бъде свободен и да договаря с други клубове от януари.

В Испания пишат, че в Барса желаят нещата да не стигнат толкоз надалеч и се стремят да реализират прогрес в договарянията за нов контракт. Наскоро към този момент новият треньор на отбора Шави Ернандес показа, че Дембеле „ може да бъде най-хубавият състезател в света “ и също настоя за неговото задържане.

Сега обаче „ Mundo Deportivo “ твърди, че на „ Камп Ноу “ са сложили на Дембеле 15-дневен ултиматум, с цел да се спогодят за изискванията по новия договор. Такъв краен период би разрешил на Барса да се приготви за възможното овакантяване на играча. Ако се стигне до подобен сюжети, то „ каталунците “ ще го продадат през януари, вместо да го изгубят без пари след няколко месеца.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР