Крейг Хамилтън-Паркър, известен предсказател, който на Запад наричат ​​още Новия

...
Крейг Хамилтън-Паркър, известен предсказател, който на Запад наричат ​​още Новия
Коментари Харесай

Новият Нострадамус обяви причината за Третата световна война (Пророкът смята, че конфликтът ще е скоро)

Крейг Хамилтън-Паркър, прочут предсказател, който на Запад назовават ​​още „ Новия Нострадамус “, сподели, че в близко бъдеще хората ги чака съществено тестване. Той счита, че Новата международна война ще стартира през тази година. Причината за това, колкото и ненадейно да е, ще бъде самолетна злополука и ще се случи в Тайван.

„ От доста време насам чувствам, че спор в Тайван ще даде началото на нова международна война. Предсказвам, че спорът ще стартира поради необикновена злополука, или при някакъв конфликт, който ще прерастне във война ”, сподели пророкът пред медии.

Той допуска, че може да се сблъскат две подводници или пък самолети, а по-късно обстановката ще се окаже отвън надзор.Според него война сред Щатите и Китай към Тайван ще има трагични резултати.

Множество страни ще бъдат въвлечени в спора, а Новия Нострадамус вижда, че Китай и Русия ще застанат от една и съща страна и ще се обединят както в никакъв случай до в този момент.

Пророкът е уверен, че войната ще продължи минимум две години с цел да се реши казуса.

За сходна война приказва и различен странник със времето. Ал Билек призна, че човечеството го чакат доста естествени катаклизми и вижда апокалипсис през 2025 година

Източник: wday.ru

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР