Кремълските военнопрестъпници обмислят отказ от провеждането на избори за губернатори

...
Кремълските военнопрестъпници обмислят отказ от провеждането на избори за губернатори
Коментари Харесай

В Русия готвят отмяна на изборите, за да пестят пари

Кремълските военнопрестъпници обмислят отвод от провеждането на избори за губернатори наесен. Обяснението е " изменението в икономическата обстановка ". Това оповестява в. " КомерсантЪ " като се базира на източници в администрацията на президента на РФ. На изборите за губернатори ще се наложи да се похарчат немалки средства, включително и бюджетни, е добавил източникът в АП.

Според други източници на претендентите за губернатори ще им е изключително мъчно да намерят спонсори за акциите си и да водят изборна акция в изискванията на все по-развихряща се финансова и стопанска рецесия, до момента в който се постанова д аправят неизпълними обещания в социално-икономическата сфера.

Има е друга причина, която кремълските политтехнолози акцентират. Официозните съветски социологически организации регистрират растеж в поддръжката за Путин, а празните лавици в магазините ще бъдат приписани на губернаторите.

В администрацията на Путин позволяват вероятността на районите да им бъде предоставена опция да трансформират законодателството си и да възстановят изборността на губернаторите, само че към този момент в самите препоръки (събрания) на обособените райони.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР