Кремъл заяви, че посещението на украинския президент Володимир Зеленски в

...
Кремъл заяви, че посещението на украинския президент Володимир Зеленски в
Коментари Харесай

Кремъл за визитата на Зеленски в София: Украйна опитва да въвлече страни в конфликтa

Кремъл съобщи, че визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България демонстрира, че Киев прави всичко допустимо, с цел да въвлече допустимо най-вече страни в спора, съобщи " Ройтерс ".

Зеленски заяви, че е в българската столица София за диалози с президента и премиера на страната по редица въпроси, в това число сигурността и срещата на върха на НАТО идната седмица.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков уточни, че полемики като тези, които Зеленски води в България, няма да повлияят в огромна степен на резултата от това, което Русия назовава " специфична военна интервенция " в Украйна, както по думите му демонстрира сегашната обстановка на фронтовата линия.

По-рано през днешния ден в профила на украинския президент бе оповестено видео, показващо разрухата в Лвов след съветски ракетен удар - най-силният против града от началото на войната. С 10 ракети " Калибър ", изстреляни от Черно море (унищожени са 7, твърди Украйна), са ударени цивилни обекти. Загиналите са най-малко четирима, ранените - над 30, а издирването на затрупани продължава.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР