Кремъл заклейми използването на това, което те наричат ​​срамен език“,

...
Кремъл заклейми използването на това, което те наричат ​​срамен език“,
Коментари Харесай

Владимир Путин отвърна на „срамния език“ на Байдън, наричайки президента „холивудски каубой“

Кремъл жигосах потреблението на това, което те назовават ​​„ неприличен език “, от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, откакто съветският президент Владимир Путин беше наименуван „ бясно ридане “ по време на събитие за климатичните промени в Сан Франциско.

„ Това е голям позор за самата страна... за Съединени американски щати. Ако един президент употребява подобен език, това е срамно, “ Това заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той шокиращо съобщи, че изказването на Байдън е неприятен опит да наподобява като „ холивудски каубой “.

Кратко известие на уеб страницата на съветската държавна осведомителна организация ТАСС цитира думите на представителя на Кремъл Песков: „ Думите на Байдън по отношение на Путин не може да нарани съветския президент, само че те са позор за самите Съединени щати. "

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Ескадроните на гибелта на Владимир Путин " ще стартират убийствена пръскачка против враговете си " в чужбина

Забележката на президента беше направена пред дребна група кореспонденти. „ Имаме вманиачен SOB като този вид Путин, само че екзистенциалната опасност за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР